Van Mook
De Echte Bakker

Uitpakken met Kerst!

Het is bijna Kerstmis! Last van Kerst stress? Ho,ho,ho… dat is niet nodig! Verras relaties of medewerkers met een kerstpakket van Van Mook, De Echte Bakker. We hebben verschillende soorten pakketten voor u samengesteld. Stuk voor stuk luxe verpakt en gevuld met heerlijk lekkers voor jong en oud. Dat wordt snoepen deze feestdagen!

Kerstpakket 1

Kerstpakket 1

Paperbag met kerstopdruk gevuld met een roomboter amandel kerststaaf, kandijkoek, kerstboomschuimpjes en kerstchocolade.

Feestelijk verpakt voor €18,50 (incl. btw)

Kerstpakket 2

Kerstpakket 2

Zwarte schaal gevuld met een roomboter amandel kerststaaf, weihnachtsstol, kerstboomschuimpjes, kandijkoek, roomboter amandelkransjes en kerstchocolade.

Feestelijk verpakt voor €29,95 (incl. btw)

Kerstpakket 3

Kerstpakket 3

Draadmand of houten kistje gevuld met luxe tulbandcake, weihnachtsstol, kandijkoek, kerstboomschuimpjes, roomboter amandelkransjes, pindakaas giftset 5 stuks, 2 biertjes van de Muifelbrouwerij en kerstchocolade.

Feestelijk verpakt voor €47,95 (incl. btw)

 

Bestellen?

Wilt u graag een Sint geschenk, kerstpakket of relatiegeschenk bestellen? Of meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via van.mook@echtebakker.nl of via telefoonnummer 0412-611277. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Sintgeschenken

Sintgeschenken

Vol verwachting klopt het hart van uw medewerkers of relaties, waar gaat u hen dit jaar mee verrassen? Iets te snoepen op tafel mag met Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken. Pepernoten, een Roomboter amandelstaaf, taaitaai, speculaas en Sint letters. In de Sinterklaasperiode genieten we van al dat lekkers. Ook dit jaar is de keuze weer divers. Kiest u voor een compleet pakket? Of een los product eventueel voorzien van uw bedrijfslogo?

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

December is de maand om uw klanten of relaties te verrassen als blijk van waardering. Met heerlijke verse versnapering zit u natuurlijk altijd gebakken! We hebben een uitgebreid assortiment relatiegeschenken. Maak uw geschenk compleet door het te voorzien van uw bedrijfslogo. Met onze verschillende bakkerswaren maakt u natuurlijk iedereen blij!

Van Mook, De Echte Bakker

Laar 66
5388 HK Nistelrode
0412-611277

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten