Van Mook
De Echte Bakker

 

 

 

Met versbereide producten zit u altijd gebakken

Ambacht… dat proeft u!

 

De feestdagen staan weer voor de deur, het uitgelezen moment om uw relaties en medewerkers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Ook dit jaar kunt u bij Van Mook, De Echte Bakker, terecht voor een met zorg samengesteld kerstpakket of relatiegeschenk. Alle producten zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid en met liefde gebakken!

Mocht u andere wensen hebben, neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de perfecte samenstelling voor uw relaties of medewerkers. Alles is mogelijk.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een voorspoedig 2020!

 

Met vriendelijke groet,

Michel en Karin

Sint geschenken

Sint geschenken

Vol verwachting klopt het hart van uw medewerkers of relaties, waar gaat u hen dit jaar mee verrassen? Iets te snoepen op tafel mag met Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken. Pepernoten, een Roomboter amandelstaaf, taaitaai, speculaas en Sint letters. In de Sinterklaasperiode genieten we van al dat lekkers. Kiest u voor een compleet pakket? Of een los product eventueel voorzien van uw bedrijfslogo?

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Het is bijna Kerstmis! Last van Kerst stress? Ho,ho,ho… dat is niet nodig! Verras relaties of medewerkers met een kerstpakket van Van Mook, De Echte Bakker. We hebben verschillende soorten pakketten voor u samengesteld. Stuk voor stuk luxe verpakt en gevuld met heerlijk lekkers voor jong en oud. Dat wordt snoepen deze feestdagen!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

December is de maand om uw klanten of relaties te verrassen als blijk van waardering. Met heerlijke verse versnaperingen zit u natuurlijk altijd gebakken! We hebben een uitgebreid assortiment relatiegeschenken. Maak uw geschenk compleet door het te voorzien van uw bedrijfslogo. Met onze verschillende bakkerswaren maakt u natuurlijk iedereen blij!

 

Bestellen?

Wilt u graag een Sint geschenk, kerstpakket of relatiegeschenk bestellen? Of meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via van.mook@echtebakker.nl of via telefoonnummer 0412-611277. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Van Mook, De Echte Bakker

Laar 66
5388 HK Nistelrode
0412-611277

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten